Stickcafé  på Panncentralen där vi stickar tillsammana med Maria Kyrkans internationella grupp babypaket som skickas ut i världen till olika sjukhus. Kvinnorna som föder får då ett babypaket. Detta för att öka säkerheten vid förlossningar för både kvinnan och barnet.
Paketen förmedlas av Human bridge.

Vill du vara med och sticka babypaket som skickas ut i världen? 

Vi träffas på Panncentralen:  Tisdagar kl. 14.00-15.30.

Du är varmt välkommen hit för att sticka och ha det trevligt ihop med oss.
OBS! Tisdag den 26 April var sista gång för terminen. 


 

I måndags kväll så hade vi besök utav Evert Bengtsson från arbetsförmedlingen i Växjö. Han hade goda samtal och diskussioner med våra gäster om arbete och mycket frågor ställdes. 

Vi tackar så mycket för en god diskussions kväll.

Denna torsdagen 19/2 så har vi sytt tygblöjor, vi har stickat strumpor, mössor och koftor till babypaketen som vi håller på med på vårat stickcafé. Dessa ska sedan skickas ut i världen till sjukhus där kvinnan får ett babypaket efter förlossningen.  

Torsdagen den 21 maj så var 5 stycken spelare ifrån Öster IFs A-lag här hos oss på Panncentralen. De kom hit och umgicks med oss personal och våra gäster. Vi körde en frågesport som gästerna fick delta i där priserna var fribiljetter till en av deras fotbollsmatcher, vi var även ute och körde straffsparkar på målvakten ifrån laget. 

Patricia var en av dom första som lyckades göra mål på målvakten Sulejmen Sarajlic, stort grattis till henne! 

En trevlig och lyckad kväll.

loading...
loading...

God fortsättning på det nya året!
Efter en lång ledighet, har Panncentralen öppet igen.
Vi hälsar både nya och gamla gäster välkomna tillbaka. Vi ser framemot ett spännande 2014 med många härliga och intressanta möten.

En gråmulen lördag i november var det dags för familjeresan. Det blev en fantastisk och härlig dag för alla som var med. Resa gick till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby

Igår måndag 16/12, var det dags för vårt traditionella julbord. Många gäster hittade hit, både nya och stammisar. Tomten kom på besök till barnen. Vi sålde lotter till förmån till Mariakyrkans julgåva.
En underbar kväll med mycket kärlek och värme.

Under hela april har vi haft tema mat från olika delar av världen. Många goda rätter har tillagats av fantastiska kvinnor.